Solstykker

Solstykker med sprøde solsikkekerner
er både saftige og rige på fuldkorn

Ingredienser

Vand, fuldkornshvedemel*, hvedemel, knækkede rugkerner*, surdej baseret på fuldkornsrug* og hvede, solsikkekerner (8%), fuldkornsdurumhvede, hvedegluten, hørfrø, sukker, æble, koldpresset rapsolie, gær, surhedsregulerende middel (citronsyre), bygmalt og salt.

*Fuldkornsindhold: 40%, svarende til 52% af tørvægten. 

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pose: 360 g

  • Fuldkorn
  • Nøglehulsmærket

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100 g Pr En bolle (60 g)
Energi 1176 kJ/281 kcal 706 kJ/169 kcal
Fedt 7 g 4,2 g
Heraf mættet fedt 0,9 g 0,5 g
Kulhydrater 38 g 22,8 g
Heraf sukkerstoffer 4,3 g 2,6 g
Fiber 6,4 g 3,8 g
Protein 12 g 7,2 g
Salt 1 g 0,6 g

Det gør dem til favoritter både
til morgenmad og i madpakken

Brød og
sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Med hensyn
til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Læs mere

Med kærlighed
siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Læs mere

Et brød som hele
familen kan lide!

Sådan smager brødet

Ordene er med til at beskrive smagsoplevelsen

SØDME

SYRLIGHED

SALT

Specifik
karakter

Nøddeagtig

Lad os
inspirere!

Med hensyn til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Med kærlighed siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...