Afternoon tea
45 minutter
5 5 1 1 stemmer

Afternoon tea

Anna den XII af Bedford startede i 1840 en tradition som har fået anglofile verden over til at samles omkring små fingermadder i fine salonger for at tale om hemmeligheder. Men traditionen fungere mindst lige så godt i hjemmet - med eller uden hemmeligheder!


Ingredienser

Agurkesandwich

8 små sandwich
•4 skiver LingonGrova
•1/4 agurk
•1 knivspids salt
•Rumsvarmt smør

Skinke med dijonmayonnaise

8 små sandwich
•4 skiver Lantgoda
•1/2 dl mayonnaise
•1 tsk dijonsennep
•4 skiver røget skinke

Cheddar med krydret chutney

8 små sandwich
•4 skiver Lantgoda
•2 msk mango chutney, gerne ekstra spicy
•4-6 skiver lagret cheddarost

Tilberedning

Udover de lækre sandwiches er der her brugt Pågen Funs og Pågen Kanel gifflar til at fuldende fadet.

Agurkesandwich

  1. Skræl agurken og skær den i tynde strimler. Brug evt en ostehøvl. Strø salt over og lad det stå i 30 minutter.
  2. Lad vandet løbe fra.
  3. Smør brødskiverne og læg agurk på halvdelen. Læg den anden halvdel på som låg.
  4. Skær kanterne af brødet og del det i to firkanter. Del derefter hver firkant til to trekanter.
      

Skinke med dijonmayonnaise

  1. Mayonnaise og sennep røres sammen.
  2. Smør et tyndt lag mayonnaise på alle brødskiverne og læg skinken mellem brødskiverne.
  3. Skær kanterne af brødet og del det i to firkanter. Del derefter hver firkant til to trekanter.
      

Cheddar med krydret chutney

  1. Fordel et tyndt lag chutney på alle brødskiverne.
  2. Læg osten mellem brødskiverne.
  3. Skær kanterne af brødet og del det i to firkanter. Del derefter hver firkant til to trekanter.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.