X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Skærgårdsbrød med kylling og pesto
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Skærgårdsbrød med kylling og pesto

En superlækker sandwich som kræver en ekstra indsats men til gengæld imponerer på frokostgæsterne!


Ingredienser

• 2 store panerede kyllingebryster (se panering heunder)
• 4 store tomater
• salat, gerne romaine eller hjertesalat
• 40 g ristede pinjekerner
• pesto
• salt og peber

Panering:
• 100 g mandler
• ½ revet citronskal
• ½ rød, finthakket chili
• solsikkeolie
• salt og peber

Tilberedning

Mandlerne til paneringen skal blendes fint inden de blandes med resten af ingredienserne. Kyllingen vendes i paneringen og steges på panden.

Skær en skive Äntligen midt over med en skarp kniv. Skær kyllingen i skiver, fordel alle ingredienserne på brødet, afslut med pesto.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.