Bruschetta Tonnato
30 minutter
4 5 1 4 stemmer

Bruschetta Tonnato

Overrask dine gæster med en delikat italiensk forret!


Ingredienser

10 pers.

  • 10 skiver tyndtskåret landbrød 
  • 300 g fintskåret kalveroastbeef (eller almindelig roastbeef)
  • 10 små kvisttomater

Tonfiskemousse

  • 2 æggeblommer
  • 2 tsk dijonsenep
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl rapsolie
  • 150 g tonfisk i vand
  • 6 sardeller
  • 3 spsk finthakkede kapers

Til garnering

  • Store og små kapers

Tilberedning

  1. Bag tomaterne i et ildfast fad og i ovnen på 125°C i ca 30 minutter.
  2. Rør æggeblommer og senep sammen.
  3. Tilsæt olierne i dråber af gangen under omrøring.
  4. Tilsæt tun (uden væske), de hakkede sardiner og kapers.
  5. Mix blandingen i en blender.
  6. Rist brødskiverne.
  7. Fordel kødet og tonfiskemoussen på brødene og læg på et serveringsfad.
  8. Garnér med kapers og de ovnbagte tomater.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.