Club salad nicoise
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Club salad nicoise

Få et strejf af Frankring med denne herlige tunsalat sandwich. Opskriften er udviklet af Hjerteforeningens udfra deres råd om sund og hjerterigtig kost.


Ingredienser

4 sandwiches:

  • 8 skiver Pågen Kärnsund
  • 200 g hvidkål, grønkål eller rødkål
  • 1 tsk. flage salt
  • 1 tsk. sukker
  • 100 g grønne bønner
  • 1 agurk
  • 1 peberfrugt
  • 2 æg
  • 2 dåser tun i vand
  • 1 dl letmælksyoghurt 1,5%
  • 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
  • 1 tsk. grovkornet sennep
  • 10 g kapers
  • 1 lille bundt dild
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber

Tilberedning

  1. Snit kålen fint.
  2. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
  3. Nip bønnerne og damp dem.
  4. Skær agurk i tændstiktynde strimler – fx med en julienneskræller.
  5. Snit peberfrugten. 
  6. Kog æggene og skær i kvarte.
  7. Afdryp tunen og rør med yoghurt, mayonnaise, sennep, kapers og hakket dild. Smag til med salt og peber.
  8. Rist brødene.
  9. Top halvdelen af brødene med kål, bønner, tunsalat, agurk, peberfrugt og æg. Top med resten af brødene.

Energi pr. stk.:

1500 kJ (370 kcal)

Kulhydrat 46 g

Fedt 6 g, heraf mættet fedt mindre end 1 g

Frugt og grønt ca. 160 g

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.