Skorpebund med espresso og mascarponefløde
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Skorpebund med espresso og mascarponefløde

En dessert til de voksne som er utrolig god og enkel!


Ingredienser

6 personer

  • 12 Skorpor
  • 175 g mascarpone
  • 2 dl piskefløde
  • 1-2 tsk vaniljesukker
  • Ca 1.5 spsk stærk espresso
  • Revet chokolade og citron-melisse til pynt



Tilberedning

  1. Pisk fløden stiv og tilsæt vaniljesukker
  2. Vend forsigtigt mascarponen i
  3. Læg 2 skorpor i en portionsskål og hæld espresso over, så skorperne suger kaffen til sig.
  4. Læg nogle skefulde mascarpone-fløde over
  5. Afslut med revet chokolade og citronmelisse.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.