X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Skorpebund med espresso og mascarponefløde
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Skorpebund med espresso og mascarponefløde

En dessert til de voksne som er utrolig god og enkel!


Ingredienser

6 personer

  • 12 Skorpor
  • 175 g mascarpone
  • 2 dl piskefløde
  • 1-2 tsk vaniljesukker
  • Ca 1.5 spsk stærk espresso
  • Revet chokolade og citron-melisse til pynt



Tilberedning

  1. Pisk fløden stiv og tilsæt vaniljesukker
  2. Vend forsigtigt mascarponen i
  3. Læg 2 skorpor i en portionsskål og hæld espresso over, så skorperne suger kaffen til sig.
  4. Læg nogle skefulde mascarpone-fløde over
  5. Afslut med revet chokolade og citronmelisse.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.