Flæske-burger
25 minutter
5 5 1 0 stemmer

Flæske-burger

Når grillrøgen atter hænger i luften ved du at sommeren er kommet. Så er det tid til at teste denne fantastisk gode hamburger.


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st hamburgerbrød
  • 4 skiver tyndt skåret svinekød
  • 1 spidskål
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid eddike
  • 1 dl babyspinat
  • Tyndt revet fennikel
  • 4 spsk BBQ-sauce

Tilberedning

  1. Fjern stokken og del spidskålen i mindre stykker.
  2. Marinér spidskål, fennikel og spinat i olivenolie og eddike. 
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Lad blandingen stå i stuetemperatur i nogle minutter.
  5. Grill eller steg kødet.
  6. Servér kødet i varmede hamburgerbrød sammen med den marinerede spidskålssalat og BBQ-sauce
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.