Grillet tun-sandwich delux!
25 minutter
5 5 1 0 stemmer

Grillet tun-sandwich delux!

Grillet Subs med æg og tunfisk. En god og herligt mættende sandwich.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 Pågen Subs
  • 2 æg
  • 2 tomater
  • 1 hjertesalat
  • 1 dåse (à 185 g) tunfisk i vand
  • ca 150 g majskorn
  • salt og peber
  • 8 skiver mellemlagret ost

Tilberedning

  1. Læg ægene i kogende vand og kog dem 6 minutter. Skyl dem under koldt vand. Skær tomaterne i skiver og skyl salaten.
  2. Læg tunfisk og majs i en si og lad vandet løbe fra. Pil ægene og mos dem let. Bland dem med tunfisk og majs. Smag til med salt og peber.
  3. Byg sandwichen med salat, tunfiskblandingen, tomater og afslut med ost.
  4. Varmes i en toastmaskine ca 5 minutter.

Opskriften er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.