Sandwich med kylling,kakifrugt og karrycreme
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

Sandwich med kylling,kakifrugt og karrycreme

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen, og følger deres kostanbefalinger.


Ingredienser

Karrycreme

  • 200 gram friskost (0,5 g fedt)
  • 1-3 spsk grøn karrypasta
  • evt sukker

Sandwich

  • 2 spsk karrycreme
  • Grønne salatblade f.eks feldsalat eller babyspinat
  • 3 skiver kakifrugt
  • 40 gram koldt kyllingekød
  • evt ubehandlet limeskal i strimler efter behag
  • evt fint hakket rød chili efter behag

Tilberedning

Karrycreme
Rør friskosten blød med karrypasta - tilsæt den mængde karrypasta som passer til din smag. Justér eventuelt med lidt sukker

Sandwich
Flæk sandwichbrødet og smør skærefladerne med karrycremen. Læg salatblade på den underste del, og fordel kyllingekødet herpå. Top med skiver af kakifrugt og drys eventuelt med limeskal i strimler og fint hakket chili. Luk sandwichen.


Energi per sandwich:
1200 KJ (290 kcal)
Kulhydrat: 42 gram
Fedt: 6 gram, heraf mættet fedt: 1 gram

Frugt og grønt per sandwich:
ca 25 gram

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.