X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Javisst med Edamamehummus og sprød kål
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Javisst med Edamamehummus og sprød kål

Denne sandwich - som er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen - er en sand fryd for både øje og smagsløg. Og så er opskriften udviklet udfra Hjerteforeningens råd om sund og hjerterigtig kost.


Ingredienser

  • 4 Pågen Javisst
  • 200 g optøede, bælgede edamamebønner
  • 1 fed hvidløg  
  • 1 ½  spsk. olivenolie
  • 2 spsk. skyr naturel
  • 1 tsk. flagesalt
  • peber

 

  • 100 g ribbet rød- eller grønkål
  • saft af ½ citron
  • 1 agurk

Tilberedning

Kom edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr i en blender og kør til en grov creme. Smag til med salt og peber.  

Snit kålen fint og vend med citronsaft. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller.

Skær brødene igennem. Fyld med edamamehummus, kål og agurkespåner.

Energi pr. stk.:

1400 kJ (340 kcal)

Kulhydrat 46 g

Fedt 11 g, heraf mættet fedt 2 g

Frugt og grønt ca. 130 g

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.