Kalkunpølse med en frisk fennikelcoleslaw
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Kalkunpølse med en frisk fennikelcoleslaw

Fennikel og æble er en fantastisk kombination, som du kan overraske dine gæster med.


Ingredienser

(4 portioner)

  • 4 pølsebrød
  • 4 kalkunpølser
  • 1 fennikel
  • 1 æble
  • 1/2 dl mayonnaise
  • Ristede løg
  • Salat

Tilberedning

  1. Skær fennikel fint på et mandolinjern og hak æblet fint i små stykker.
  2. Bland fennikel og æble med mayonnaise.
  3. Skær pølsen på langs og steg den.
  4. Læg salat nederst i pølsebrødet og derefter pølsen.
  5. Læg coleslaw og ristet løg ovenpå. Afslut gerne med lidt friskkværnet peber.

Andre anbefaler også

Pågen pizza Flæske-burger
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.