Kalkunpølse med en frisk fennikelcoleslaw
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Kalkunpølse med en frisk fennikelcoleslaw

Fennikel og æble er en fantastisk kombination, som du kan overraske dine gæster med.


Ingredienser

(4 portioner)

  • 4 pølsebrød
  • 4 kalkunpølser
  • 1 fennikel
  • 1 æble
  • 1/2 dl mayonnaise
  • Ristede løg
  • Salat

Tilberedning

  1. Skær fennikel fint på et mandolinjern og hak æblet fint i små stykker.
  2. Bland fennikel og æble med mayonnaise.
  3. Skær pølsen på langs og steg den.
  4. Læg salat nederst i pølsebrødet og derefter pølsen.
  5. Læg coleslaw og ristet løg ovenpå. Afslut gerne med lidt friskkværnet peber.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.