Kyllingtrekant med hytteret og pesto
10 minutter
3 5 1 1 stemmer

Kyllingtrekant med hytteret og pesto

Hvis der blev kylling tilovers fra gårdagens måltid er dette en perfekt måde at få et nemt og lækkert 'dag to' måltid, og samtidig få brugt sine rester. Sandwichen kan naturligvis også nydes til frokost.


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver toastbrød
  • 2 tsk pesto
  • 2 spsk hytteret
  • 4 kyllingefiléer, stegte og kolde
  • 100 g salatblade
  • 2 gulerødder, strimlede
  • 2 hele drueagurker, skåret i skiver på længden
  • 100 g soltørrede tomater

Tilberedning

  1. Rist brødet.
  2. Bland pesto og hytteret og fordel på halvdelen på brødene.
  3. Skær kyllingen i tynde skiver.
  4. Læg salat, kylling, gulerod, drueagurker og de soltørrede tomater ovenpå.
  5. Læg resten af brødene på som låg.
  6. Skær brødene i trekanter.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.