Laksehaps med ærtecreme og sprød agurk
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

Laksehaps med ærtecreme og sprød agurk

Mangler du inspiration til udflugtskurven? Så prøv denne lækre opskrift udviklet af Hjerteforeningen.


Ingredienser

4 sandwiches:

  • 4 Pågen Solstykker 
  • 200 g optøede ærter
  • 1 fed hvidløg 
  • 20 g friskrevet parmesanost
  • 2 spsk. letmælksyoghurt 1,5%
  • ½ tsk. flage salt
  • peber
  • 200 g røget laks
  • 1 agurk

Tilberedning

  1. Kom ærter, presset hvidløg, parmesanost og yoghurt i en blender og blend til en tyk creme.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller. Alternativt skæres den i skiver.
  4. Skær brødene igennem. Fyld med ærtecreme, laks og agurk.

 

Energi pr. stk.:

1200 kJ (290 kcal)

Kulhydrat 30 g

Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g

Frugt og grønt ca. 110 g

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.