X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Laksehaps med ærtecreme og sprød agurk
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

Laksehaps med ærtecreme og sprød agurk

Mangler du inspiration til udflugtskurven? Så prøv denne lækre opskrift udviklet af Hjerteforeningen.


Ingredienser

4 sandwiches:

  • 4 Pågen Solstykker 
  • 200 g optøede ærter
  • 1 fed hvidløg 
  • 20 g friskrevet parmesanost
  • 2 spsk. letmælksyoghurt 1,5%
  • ½ tsk. flage salt
  • peber
  • 200 g røget laks
  • 1 agurk

Tilberedning

  1. Kom ærter, presset hvidløg, parmesanost og yoghurt i en blender og blend til en tyk creme.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller. Alternativt skæres den i skiver.
  4. Skær brødene igennem. Fyld med ærtecreme, laks og agurk.

 

Energi pr. stk.:

1200 kJ (290 kcal)

Kulhydrat 30 g

Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g

Frugt og grønt ca. 110 g

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.