LantToast med spicy æggesalat, grillet squash og ristede sesamfrø
10 minutter
5 5 1 1 stemmer

LantToast med spicy æggesalat, grillet squash og ristede sesamfrø

Blev der lidt grillede grøntsager tilovers efter middagen? Så får du her den perfekte opskrift på en super lækker og mættende 'reste-sandwich' som du kan nyde dagen efter. Pålægget kan varieres alt efter hvad du har derhjemme, men bland gerne cremede, grillede og friske, knasende komponenter – således bliver din sandwich interessant i både smag og konsistens.


Ingredienser

2 port.

  • 2 skiver brød - f.eks Pågen LantGoda
  • 2 spsk sesamfrø
  • 2 kogte æg
  • 1 forårsløg
  • ½ dl mayonnaise
  • Spicy chilisauce, f.eks. Sriracha, D’Elidas eller Tabasco
  • 4 cocktailtomater
  • 1 dl grillede grøntsager, f.eks. squash, aubergine og/eller peberfrugt
  • Blandede salatblade
  • Friske urter, f.eks. timian, oregano og/eller persille
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Rist sesamfrø i en tør pande til de har fået fin farve.
  2. Pil og hak æggene.
  3. Snit forårsløget fint.
  4. Bland æg og forårsløg med mayonnaisen. Smag til med chilisauce, salt og peber.
  5. Del tomaterne midt over.
  6. Rist brødet.
  7. Fordel salat, æggesalat, tomater og grillede grøntsager på brødskiverne. Afslut med ristede sesamfrø og urter.
  8. Servér og nyd!
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.