X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

LingonGrova med røget filet og hytteostcreme
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

LingonGrova med røget filet og hytteostcreme

En god og mættende sandwich som passer til hverdag såvel som weekend.


Ingredienser

  • 2 skiver Pågen LingonGrova
  • 4 skiver røget filet
  • 4 skiver syltet rødbede
  • Feldsalat

Hytteostcreme:

  • 1 skoleagurk
  • 1 spsk cornichoner
  • 1 lille bundt purløg
  • 6 spsk hytteost
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Hytteostcreme:
Halvér agurken på langs, og
fjern kernerne. Skær agurk og
cornichoner i bittesmå tern,
og rør dem sammen med klippet
purløg og hytteost. Smag
hytteostcremen til med salt
og peber fra kværn.

Skær hver brødskive over i 2
halve, og smør hytteostcreme
på alle stykkerne.
Læg røget filet og syltet rødbede
på 2 af dem, top med
lidt skyllet feldsalat, og læg de
sidste brødstykker ovenpå, så
du får 2 sandwich.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.