LingonGrova med røget filet og hytteostcreme
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

LingonGrova med røget filet og hytteostcreme

En god og mættende sandwich som passer til hverdag såvel som weekend.


Ingredienser

  • 2 skiver Pågen LingonGrova
  • 4 skiver røget filet
  • 4 skiver syltet rødbede
  • Feldsalat

Hytteostcreme:

  • 1 skoleagurk
  • 1 spsk cornichoner
  • 1 lille bundt purløg
  • 6 spsk hytteost
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Hytteostcreme:
Halvér agurken på langs, og
fjern kernerne. Skær agurk og
cornichoner i bittesmå tern,
og rør dem sammen med klippet
purløg og hytteost. Smag
hytteostcremen til med salt
og peber fra kværn.

Skær hver brødskive over i 2
halve, og smør hytteostcreme
på alle stykkerne.
Læg røget filet og syltet rødbede
på 2 af dem, top med
lidt skyllet feldsalat, og læg de
sidste brødstykker ovenpå, så
du får 2 sandwich.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.