Pågen pizza
20 minutter
4 5 1 17 stemmer

Pågen pizza

Når det skal være nemt og godt!


Ingredienser

4 pers.

  • 4 Pågen pizzabund
  • 200 g valgfri krydret pastasauce
  • 1 bøffelmozzarellaost
  • 8 basilikumblade
  • 1 dl revet, ost (gerne en lidt stærkere variant)
  • 4 skiver parmaskinke eller lignende
  • rucola
  • olivenolie
  • flagesalt
  • Sort kværnet peber

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 250°C (varmluft) og lad bagepladen stå i ovnen, så den bliver varm.
  2. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir og fordel pastasaucen.
  3. Del mozzarellaen i mindre stykker og fordel på bundene. Læg basilikumbladene på og strø  osten henover.
  4. Bages på den varme bageplade i ca 10 min.
  5. Tag derefter bundene ud og læg skinke og rucola på.
  6. Afslut med at hælde lidt god olivenolie henover og strø lidt flagesalt og friskkværnet peber som prikket over i'et.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.