X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Pink kyllingesandwich
30 minutter
5 5 1 0 stemmer

Pink kyllingesandwich

Denne fantastisk flotte sandwich kræver lidt ekstra tid, men så er resultatet også derefter. Opskriften er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen og lever op til kostrådene for et sundt hjerte!


Ingredienser

4 sandwiches:

  • 4 Pågen Solstykker
  • 2 kyllingebrystfilet uden skind og ben
  • 2 stilke blegselleri
  • 100 g syltede rødbeder
  • 1 æble
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
  • 1 spsk. grovkornet sennep
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber
  • 75 g blandede salater
  • 1 potte brøndkarse
  • 1 bakke pink spirer, ca. 50 g

Tilberedning

  1. Kog kyllingen i ca. 12 min.
  2. Kasser kogevandet og findel kødet med to gafler.
  3. Snit blegselleri.
  4. Skær rødbeder i små tern.
  5. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både.
  6. Rør yoghurt med mayonnaise og sennep og smag til med salt og peber.
  7. Rør først rødbeder i dressingen, og dernæst findelt kylling, blegselleri og æbler.
  8. Skyl salaten og slyng den tør.
  9. Skær brødene igennem. Fyld med salat, kyllingesalat, karse og spirer. 

Energi pr. stk.:

1400 kJ (320 kcal)

Kulhydrat 36 g

Fedt 10 g, heraf mættet fedt 1 g

Frugt og grønt ca. 100 g

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.