Pizza med oksefilét, peberrod og bacon
25 minutter
3 5 1 2 stemmer

Pizza med oksefilét, peberrod og bacon

En lidt anderledes og super lækker pizza, som ikke kræver de store forberedelser.


Ingredienser

  • Tomatsauce
  • 3-4 skiver oksefilét
  • 2 skiver bacon
  • Peberrod
  • Friske krydderier
  • Soltørrede tomater
  • 1,5-2 dl revet mozzarella

Tomatsauce - hvis du vil lave den selv!

  • 400g hakkede tomater
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk tomatpuré
  • 5 cl rødvin
  • 1 knivspids sukker
  • Salt og peber
  • Evt basilikum, oregano og chili

Hvis tiden ikke er til at lave egen tomatsauce fungerer det lige så godt at købe en færdig.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 220g (varmluft) og lad bagepladen være i ovnen, så den bliver varm.
  2. Forbered tomatsaucen. Se opskriften herunder.
  3. Fordel tomatsauce og revet mozzarella på pizzabunden.
  4. Skær oksefiléen i 1 cm brede strimler og læg 3-4 stykker på pizzaen sammen med 2 skiver bacon.
  5. Bag pizzaen på den varme bageplade i ca 10-12 min - eller til kanterne er sprøde.
  6. Tag pizzaen ud og riv frisk peberrod henover. Afslut eventuelt med lidt friske krydderier og soltørrede tomater.
  7. Stænk gerne lidt god olivenolie over pizzaen og tilsæt en smule flagesalt.

Velbekomme!

Tomatsauce
Lav gerne en stor portion og frys ned i mindre portioner, så går det hurtigere næste gang der skal pizza på bordet.

  1. Pil og hak løget i små stykker og steg dem bløde uden at de får farve
  2. Tilsæt tomater, rødvin og tomatpuré og lad det koge ind.
  3. Afslut med salt, peber og sukker.
  4. Når saucen har den smag du ønsker skal den blendes - brug evt en stavmixer.
  5. Hvis du ønsker at tilsætte et krydderi afsluttes med f.eks basilikum, oregano eller chili efter smag og behag.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.