Pizza med ost, squash og oregano
15 minutter
4 5 1 1 stemmer

Pizza med ost, squash og oregano

En middelhavsinspireret vegetarisk pizza med en fyldig smag. Færdig på ingen tid! Oplagt til at servere sammen med drinken inden gæsterne går til bords.


Ingredienser

•1 Pågen Pizzabund
•1 bundt forårsløg
•1 krukke frisk oregano
•2 dl revet smagsrig ost
•1 lille squash
•1 fed hvidløg
•Salt og peber
•Olivenolie til stegning

Tilberedning

  1. Varm ovnen til 250 grader og lad bagepladen blive varm.
  2. Læg brødet på et stykke bagepapir. 
  3. Snit forørsløgene fint og pluk oreganobladene fra grenene.
  4. Fordel ost, forårsløg og oregano (gem nogle blade til garnering) på bunden.
  5. Bag pizzaen i den øvre del af ovnen til osten får farve - ca 5 min. Pas på det ikke brænder på!
  6. Imens bunden er i ovnen skæres squashen i skiver og hvidløget hakkes fint.
  7. Steg squashen i olie til den har fået en fin farve. Tilsæt derefter det hakkede hvidløg og steg yderligere 1-2 minutter. Afslut med salt og peber.
  8. Fordel fyldet på den varme bund. Garnér med oregano og servér med det samme!
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.