Pizza med pesto, rødbede og rødløg
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Pizza med pesto, rødbede og rødløg

En superlækker vegetarisk pizza, hvis du ikke er til kød eller bare vil prøve noget nyt.


Ingredienser

  • 1 Pågen pizzabund
  • 3 spsk. grøn pesto
  • ½ rødløg
  • 1 lille rødbede
  • ½ frisk mozzarella

Topping:

  • 1 håndfuld hasselnødder
  • Frisk oregano

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 220°, og lad ovnen og bradepanden blive varm.
  2. Læg Pågen-bunden på et stykke bagepapir, og smør pesto på.
  3. Skær rødløget i tynde ringe, og skræl og riv rødbeden i brede strimler. 
  4. Skær osten i skiver.
  5.  Fordel rødløg, rødbedestrimler og ost på pizzaen, og bag den i ca. 10 minutter, eller til bunden er sprød.
  6. Rist nødderne kort på en tør pande, til de tager farve, og hak dem.
  7. Top den færdige pizza med nødder og frisk oregano.

 Velbekomme!

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.