Pizza salami, jalapeños og friske majs
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Pizza salami, jalapeños og friske majs

Det sikre valg med et tvist!


Ingredienser

  • 1 Pågen pizzabund
  • 3 spsk. pizzasauce
  • ½ frisk mozzarella
  • 5-6 skiver italiensk salami
  • 1 håndfuld jalapeños
  • ½ majskolbe

Tilberedning

Tænd ovnen på 220°, og lad ovnen og bradepanden blive varm. Kog majskolben i saltet vand, til den er færdig, og lad den køle af. Læg Pågen-bunden på et stykke bagepapir, og smør pizzasauce på. Skær osten i skiver, og fordel salami, jalapeños og ost på pizzaen. Skær flager af majskolben, drys dem ud over pizzaen, og bag den i ca. 10 minutter, eller til bunden er sprød.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.