X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Sandwich med halloumi, blomkål og ærte/cashewpesto
20 minutter
5 5 1 0 stemmer

Sandwich med halloumi, blomkål og ærte/cashewpesto

En vegetarisk sandwich, som kræver at man investerer lidt tid. Men det kommer godt igen!


Ingredienser

4 Pågen Solstykker

Ærte- og cashewpesto
•2 dl grønne ærter
•2 dl cashewnødder
•1 spsk citronsaft
•1 spsk vand
•salt


Fyld
•1 hjertesalat
•1/4 blomkål
•400 g halloumi
•2 spsk olie
•1 dl solsikkeskud

Tilberedning

1.Ærte- og cashewpesto: Tø ærterne op, hvis de er frosne.
2.Mix ærter, cashewnødder, citronsaft og vand i en blender. Smag til med salt.
3.Fyld: Rens hjertesalaten og tag bladene af. Skær blomkålen i buketter som høvles eller skæres i tynde skiver.
4.Skær halloumien i mindre skiver og steg dem gyldne i olie ved middeltemeratur.
5.Smør pestoen på brødets underdele. Placér salat, halloumi, blomkål og solsikkeskud ovenpå og afslut med brødets overdel.

NB! Denne opskrift er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.