Snitter med grønkål og fetaostcreme
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Snitter med grønkål og fetaostcreme

Et herligt alternativ til en vegetarisk forret eller bare som pålæg mellem to skiver brød.


Ingredienser

1 port

  • 100 g grønkål
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g feta
  • 1 spsk crème fraiche
  • 3 skiver brød - evt Pågen Lantgoda
  • Smør eller olivenolie til stegning

Tilberedning

  1. Fjern stilken fra grønkålem og hak bladet groft.
  2. Varm en stegepande med smør eller olivenolie. Tilsæt grønkålen og det hele fed hvidløg og steg i nogle minutter. Tilsæt et par spsk vand og lad det koge ind. Smag til med salt og peber. Fjern hvidløget og lad grønkålen køle af.
  3. Smul fetaen i en skål. Tilsæt grønkålen og crème fraiche.
  4. Rist brødet og lav dobbeltlag med creme imellem lagene.  Del den dobbelte sandwich i fire lige store dele.
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.