X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Spegepølse med persillepesto
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

Spegepølse med persillepesto

Super delikat sandwich som får tænderne til at løbe i vand.


Ingredienser

  • Pågen Hönö Skærgårdsbrød
  • Persillepesto*
  • Din yndlings-spegepølse
  • Salat


*Persillepesto

  • 60 gram ristede pinjekerner
  • 1 stort bundt bredbladet persille
  • 40 gram parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • 1-1,5 dl olie
  • salt, peber og citron

Tilberedning

*Persillepesto
Alle ingredienser blandes i foodprocessor.

OBS! Pestoen holder længe i køleskabet, men kan også fryses ned i mindre portioner.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.