Toast teriyaki
20 minutter
4 5 1 2 stemmer

Toast teriyaki

Denne fantastiske sandwich med meget smag fandt vi i Tokyo. Den forholdsvis enkle opskrift resulterer i en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige. Kan varmt anbefales!


Ingredienser

4 portioner

  • 8 skiver lantbrød (f.eks Pågen LantGoda)
  • ca 400 g laksefilé, uden skind
  • ¾ dl teriyakisauce
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 pak choi (kål)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 rød peber

Tilberedning

  1. Skær laksen i tynde skiver og bland dem forsigtigt med teriyakisaucen og sesamfrø.
  2. Skær pak choi i strimler og bland med sambal oelek.
  3. Del og rens den røde peber og skær den i strimler.
  4. Fordel pak choi på halvdelen af brødene og læg laksen på.  Afslut med den røde peber. Læg resten af brødene på som låg.
  5. Varm i en toaster i ca 5 minutter.

 

Opskriften er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.