X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Toast teriyaki
20 minutter
4 5 1 2 stemmer

Toast teriyaki

Denne fantastiske sandwich med meget smag fandt vi i Tokyo. Den forholdsvis enkle opskrift resulterer i en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige. Kan varmt anbefales!


Ingredienser

4 portioner

  • 8 skiver landbrød (f.eks Pågen LantGoda)
  • ca 400 g laksefilé, uden skind
  • ¾ dl teriyakisauce
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 pak choi (kål)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 rød peber

Tilberedning

  1. Skær laksen i tynde skiver og bland dem forsigtigt med teriyakisaucen og sesamfrø.
  2. Skær pak choi i strimler og bland med sambal oelek.
  3. Del og rens den røde peber og skær den i strimler.
  4. Fordel pak choi på halvdelen af brødene og læg laksen på.  Afslut med den røde peber. Læg resten af brødene på som låg.
  5. Varm i en toaster i ca 5 minutter.

 

Opskriften er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.