Turning Torso
20 minutter
4 5 1 1 stemmer

Turning Torso

En imponerende sandwich inspireret af Malmø's berømte og fascinerende bygning 'Turning Torso'


Ingredienser

4 portioner

  • 4 Pågen Rugbrødstykker
  • 1 gulerod
  • 4 champignon
  • ½ krukke estragon
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk rødvinseddike
  • salt og peber
  • 4 blade romainesalat
  • 8 skiver ost, gerne en lagret variant
  • 8 skiver røget kalkun

Tilberedning

  1. Skræl guleroden og brug en osteskærer til at skære tynde strimler på langs.
  2. Skær champignon i skiver, hak estragon og læg det i en skål. Tilsæt olivenolie og eddike og bland det hele godt. Smag til med salt og peber.
  3. Skyld salaten og del den på midten.
  4. Fordel osten på underdelene af brødet. Læg derefter salat, kalkun, champignon-blanding og gulerodsstrimler ovenpå. Læg overdelene af brødet på som låg.
  5. Varm hver sandwich for sig i en toaster i ca 5 min og sæt dem sammen med en grillpind.

 

Opskriften er udviklet af Pågen i  samarbejde med ICA.

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.