Er du allergisk eller overfølsom over for noget?

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du spiser brød fra Pågen. Derfor bager vi på en måde, så vi har mest mulig kontrol over de forskellige ingredienser. I vores overfølsomhedsoversigt kan du se, hvilket eller hvilke af vores brød og kaffebrød, der passer dig. I oversigten kan du nemt tjekke elleve forskellige ingredienser, blandt andet mælk, æg, gluten og mandler. Hvis du har kommentarer til vores arbejde med overfølsomhed eller til udformningen af oversigten, er du velkommen til at kontakte os.

Produkt Indeholder Spor af
Bohuskaka gluten
Gifflar Gingerbread mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Gifflar Kanel mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Gifflar Vanilj mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Gifflar Æble med kanel gluten, æg, mælk (inkl. laktose) mandler
Hönö Skærgårdsbrød gluten
Javisst Fuldkorn gluten
JätteFranska gluten
Lantgoda gluten
Levain gluten
LingonGrova gluten
Pølsebrød gluten sesamfrø
PågenLimpan gluten
Pågen Finskbrød mandler, gluten mælk (inkl. laktose)
Roast'n Toast gluten
Rugbrødstykker gluten
Rug Levain gluten
Skorpor Kardemumme gluten
Solstykker gluten
Subs gluten
Vanillas gluten, æg, mælk (inkl. laktose) mandler
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.