JätteFranska

Lyst og saftigt sandwichbrød. JätteFranska blev lanceret tilbage i 1960 og var et af de første sandwichbrød i Norden. Idéen kom fra USA og trenden med at riste brød blev hurtigt en del af vores hverdag. Brødet er meget velafbalanceret mellem salt, sødme og syrlighed. Jättegott! 

 

Hvedemel, vand, surdej baseret på fuldkornshvede og hvede, rapsolie, bygmalt, gær, sukker, salt og hvedegluten. 

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pose: 1100 g

Næringsindhold Pr. 100 g Pr Skiva (42 g)
Energi 1124 kJ / 269 kcal 472 kj / 113 kcal
Fedt 3,9 g 1,6 g
Heraf mættet fedt 0,4 g 0,2 g
Kulhydrater 47 g 19,7 g
Heraf sukkerstoffer 4 g 1,7 g
Fiber 3 g 1,3 g
Protein 8,9 g 3,7 g
Salt 1,2 g 0,5 g