Skördemacka grönsaker med mozzarella - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Høstsandwich

Er det tid til at høste grøntsager fra køkkenhaven, havekolonien eller fra altanen? En lækker måde at nyde dine nyhøstede grøntsager på, er at grille dem og lægge dem på en dejlig ristet surdejssandwich sammen med cremet mozzarella. Det bliver til en mættende sandwich med masser af smag i!


Ingredienser

  • Levain
  • Mozzarella 
  • 1 zucchini 
  • 1 aubergine 
  • Kvisttomater 
  • Gule tomater 
  • Crema de balsamico 
  • Chiliflager, salt og peber efter smag  

Tilberedning

Gør sådan her  

  1. Sæt ovnen på 200 grader. Læg tomaterne i et ovnfast fad (lad gerne kvisten blive siddende på!). Dryp olivenolie og balsamico henover. Salt og peber. Steg i ovnen i ca. 15-20 min. 
  2. Mens tomaterne er i ovnen: Brug osteskærer/rivejern/mandolin for at skære zucchini og aubergine i lange tynde skiver. Grill eller steg zucchini og aubergine-skiverne hurtigt, så de bliver lidt brune. 
  3. Grill surdejsbrødet let i en stegepande.  
  4. Saml sandwichen med mozzarellaskiver, ristede grøntsager og dryp balsamico henover.