Brödstjärnor på JätteFranska - Recept | Pågen
5 5 1 1 stemmer

Brødstjerner på JätteFranska

Pift adventshyggen op med sjove, kreative og frem for alt lækre brødstjerner, som hele familien kan nyde. Det bedste er, at I selv bestemmer toppingen!


Ingredienser

  • Smør
  • Hasselnøddecreme, appelsinmarmelade, vaniljecreme eller andet lækkert som topping
  • Flormelis

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Skær snit i brødene fra det ene hjørne skråt mod det modsatte hjørne. Gentag i alle hjørner, så du får fire snit. Flet derefter brødene, så de danner en stjerneform.
  3. Læg brødene på bagepapir på en bageplade, og pensl dem med smeltet smør. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil de har fået en flot gylden overflade.
  4. Top med for eksempel hasselnøddecreme, appelsinmarmelade eller vaniljecreme, og drys lidt flormelis over inden servering.