Bruschetta Tonnato
30 minutter
3 5 1 54 stemmer

Bruschetta Tonnato

Overrask dine gæster med en delikat italiensk forret!


Ingredienser

10 pers.

  • 10 skiver tyndtskåret landbrød 
  • 300 g fintskåret kalveroastbeef (eller almindelig roastbeef)
  • 10 små kvisttomater

Tonfiskemousse

  • 2 æggeblommer
  • 2 tsk dijonsenep
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl rapsolie
  • 150 g tonfisk i vand
  • 6 sardeller
  • 3 spsk finthakkede kapers

Til garnering

  • Store og små kapers

Tilberedning

  1. Bag tomaterne i et ildfast fad og i ovnen på 125°C i ca 30 minutter.
  2. Rør æggeblommer og senep sammen.
  3. Tilsæt olierne i dråber af gangen under omrøring.
  4. Tilsæt tun (uden væske), de hakkede sardiner og kapers.
  5. Mix blandingen i en blender.
  6. Rist brødskiverne.
  7. Fordel kødet og tonfiskemoussen på brødene og læg på et serveringsfad.
  8. Garnér med kapers og de ovnbagte tomater.