Lav enkelt en festlig dessert med Pågens Gifflar Vanilje
2 poser Pågen Gifflar Vanilje
Bærmousse (Du kan bruge opskriften under, eller eller købe færdig mousse-pulver)
1 vaniljestang
3 dl piskefløde
160 g sukker
3 blade husblas
6 dl creme fraiche
125 gram friske hindbær
150 gram friske jordbær
1. Dæk indersiden af en skål (ca 20 cm i diameter) med plastfolie
2. Skær Gifflarne i skiver
3. Dæk skålens inderside med Gifflar-skiverne
4. Hæld bærfyldet i
5. Dæk toppen med Gifflar-skiver
6. Stil skålen i køleskabet i mindst 4 timer - eller stil den i fryseren og tag den op mindst en time inden servering.
Bærmousse:
1. Læg husblas i blød
2. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud.
Bring fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i kog, og tag gryden af pladen
3. Klem husblas fri for vand og rør dem ud i fløden
4. Tag vaniljestangen op
5. Tilsæt creme fraiche og bær