Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Har du nogensinde prøvet at lave brødvaffel? Så er det nu! Vores lækre italienske landbrød, med sin smag af olivenolie og havsalt, bliver til den perfekte sprøde vaffel, som kan serveres med koldrøget laks, rogn og en skefuld creme fraiche.
Ingredienser
2 skiver Middelhavsbrød
Smør
Creme fraiche
Koldrøget laks
Rogn (tang- eller stenbiderrogn)
Citron
Frisk dild (eller purløg)
Salt og peber efter smag
Tilberedning
Sådan gør du:
Smør begge sider af brødet og læg dem derefter i vaffeljernet, indtil de får en flot gylden farve.
Bland creme fraiche med lidt citron, salt og peber efter smag, og fordel det på brødvafflerne.
Top med koldrøget laks, rogn, nogle kviste dild (eller purløg), og nyd!