Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Byd dine gæster på en uimodståelig lag-på-lag-kage, hvor cremede Gifflar Vanilje blandes med cream cheese, flødeskum og friske bær. Hurtig og nem luksus, når det er som bedst!
Ingredienser
Ca. 3 poser Gifflar Vanilje
Friske eller frosne solbær (tø bærrene op, hvis du bruger frosne bær)
Kirsebær
8 dl piskefløde
400 g cream cheese
2 spsk flormelis
2 spsk vaniljesukker
Tilberedning
Gør sådan her
Startmed at piske fløde, cream cheese, flormelis og vaniljesukker.
Tag en stor glasskål frem. Startmed et lag Gifflar Vanilje i bunden. Læg lag på lag med cream cheeseblanding, ribs og Gifflar Vanilje i til skålen er helt fuld.
Afslutmed Gifflar Vanilje, kirsebær og ribs. Din trifli bliver ekstra velsmagende, hvis den må stå afkølet et stykke tid før servering!