Tårta med Vaniljkräm & Pågen Gifflar Vanilj - Recept | Pågen
4 5 1 12 stemmer

Gifflar Trifli

Byd dine gæster på en uimodståelig lag-på-lag-kage, hvor cremede Gifflar Vanilje blandes med cream cheese, flødeskum og friske bær. Hurtig og nem luksus, når det er som bedst!


Ingredienser

  • Ca. 3 poser Gifflar Vanilje
  • Friske eller frosne solbær (tø bærrene op, hvis du bruger frosne bær)
  • Kirsebær
  • 8 dl piskefløde
  • 400 g cream cheese
  • 2 spsk flormelis
  • 2 spsk vaniljesukker

Tilberedning

Gør sådan her 

  1. Startmed at piske fløde, cream cheese, flormelis og vaniljesukker.  
  2. Tag en stor glasskål frem. Startmed et lag Gifflar Vanilje i bunden. Læg lag på lag med cream cheeseblanding, ribs og Gifflar Vanilje i til skålen er helt fuld. 
  3. Afslutmed Gifflar Vanilje, kirsebær og ribs. Din trifli bliver ekstra velsmagende, hvis den må stå afkølet et stykke tid før servering!