Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Julekage med Gifflar! Maksimer nydelsen med Gifflar Vanilje – smæk en fantastisk festlig og velsmagende cheesecake sammen med Gifflar som bund.
Ingredienser
Bund
2 pakker Gifflar Vanilje
120 g smør
Fyld
300 g flødeost
2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
1 g safran, 2 breve
3 dl piskefløde 40%
Topping (valgfrit)
Hele Gifflar Vanilje
Granatæblekerner
Tilberedning
Gør sådan her
Sæt ovnen på 175 grader.
Blend Gifflar tll krummer i en foodprocessor eller med en stavblender og hæld ud på en bageplade med bagepapir på. Stil i ovnen i ca. 10-15 minutter til du ser, krummerne er blevet brunet, og de er tørret lidt.
Smelt smørret, og rør derefter sammen med dine Gifflarkrummer. Smør eller læg smørrebrødspapir i en springform og fordel Gifflar-bunden i et jævnt og tykt lag. Stil i køleskabet, mens du laver fyldet.
Rør flødeost, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt safran og pisk fløden, og vend det i dejen.
Fordel dejen ud over Gifflar cheesecakebunden og stil i køleskøbet i mindst en time før servering.