Grøntsagstoast med bønnesalat
20 minutter
4 5 1 9 stemmer

Grøntsagstoast med bønnesalat

Et herligt vegetarisk måltid som er en fryd for både øjet og smagsløgene!


Ingredienser

  • 8 skiver lyst grovbrød, f.eks. Rug Levain
  • 1 fed hvidløg, i skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 zucchini, i skiver
  • 1 aubergine, i skiver
  • 2 bøftomater, i skiver
  • 1 spsk hakket persille, frisk eller fryst
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 avokado, i skiver
  • 4 dl majs
  • 1 rødløg, i skiver

Tilberedning

  1. Fræs hvidløg i oliven olie.
  2. Tilsæt zucchini, aubergine og tomater og lad det stege nogle minutter på panden.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Lad grønsagsrøren afkøle.
  5. Rist brødet og fordel blandingen på brødskiverne. Garnér med persille. Sandwichen kan nydes både varm og kold.
  6. Bland en salat med bønner, avokado, majs og rødløg.
  7. Læg salaten på brødet eller spis den som tilbehør.