Hemmagjord Gifflar-glass - Recept | Pågen
4 5 1 12 stemmer

Hjemmelavet Gifflar-is

At lave fantastisk lækker is med dejlige chunky stykker af Gifflar er meget nemmere, end det ser ud. Du kan takke os senere!


Ingredienser

Du skal bruge:
  • Ca. ½ pakke Gifflar Kanel (eller valgfri smag!)
  • 5 l piskefløde
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Start med at hakke Gifflar i stykker og læg dem til side.
  2. Pisk fløden, indtil den danner bløde toppe.
  3. Hæld den kondenserede mælk i og pisk let, indtil den er blandet med flødeskummet.
  4. Tilsæt de hakkede Gifflar og bland med en dejskraber eller lignende.
  5. Hæld blandingen i en form.
  6. Lad den stå i fryseren natten over (eller i ca. 8 timer).
Nyd!