Javisst med Edamamehummus og sprød kål
15 minutter
5 5 1 0 stemmer

Javisst med Edamamehummus og sprød kål

Denne sandwich - som er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen - er en sand fryd for både øje og smagsløg. Og så er opskriften udviklet udfra Hjerteforeningens råd om sund og hjerterigtig kost.


Ingredienser

  • 4 Pågen Javisst
  • 200 g optøede, bælgede edamamebønner
  • 1 fed hvidløg  
  • 1 ½  spsk. olivenolie
  • 2 spsk. skyr naturel
  • 1 tsk. flagesalt
  • peber

 

  • 100 g ribbet rød- eller grønkål
  • saft af ½ citron
  • 1 agurk

Tilberedning

Kom edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr i en blender og kør til en grov creme. Smag til med salt og peber.  

Snit kålen fint og vend med citronsaft. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller.

Skær brødene igennem. Fyld med edamamehummus, kål og agurkespåner.

Energi pr. stk.:

1400 kJ (340 kcal)

Kulhydrat 46 g

Fedt 11 g, heraf mættet fedt 2 g

Frugt og grønt ca. 130 g