Koreansk street sandwich med kålomelett, rökt skinka och majonnäs - Recept - Filip Poon | Pågen
4 5 1 40 stemmer

Koreansk street sandwich med kålomelet, røget skinke og mayonnaise

En bid af denne sandwich tager dig til vrimlen på Seouls gader, hvor den sælges fra gadekøkkener i de tidlige morgentimer. Den er mættende, sød og er dejlig sprød med kål, gulerødder, æg, skinke, ost, ketchup og mayonnaise. Utrolig lækker til både morgenmad og frokost!


Ingredienser

Kålomelet
  • 2 dl fintstrimlet hvidkål
  • ½ fintstrimlet løg
  • 2 stk. gulerødder, fintstrimlede i stave
  • 2 stk. forårsløg, strimlede
  • 2-3 stk. æg
  • ½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • 2 spsk. smør
Øvrigt
  • 4 skiver Pågen Roast´n Toast
  • 2 spsk. smør
  • 1 tsk. sukker
  • 4 stk. skiver røget skinke
  • 4 stk. skiver cheddarost
  • 2 spsk. ketchup
  • 2 spsk. mayonnaise

Tilberedning

Tilberedning:

Gør sådan her

Kålomelet:
  1. Striml grøntsagerne og rør æg, salt og peber sammen. Steg omeletten i en pande med smør på middelhøj varme.
  2. Fordel og form blandingen, så du får to kvadrater, der passer til sandwichens form.
  3. Steg i cirka 1-2 minutter på begge sider. Tag ud af panden.
  4. Læg smør på brødet og steg i panden til det får en flot farve.
  5. Varm den røgede skinke i panden i cirka 20 sekunder på hver side.

Saml sandwichen sådan her:

Brød, tyndt lag sukker, kålomelet, skinke, ost, ketchup, mayonnaise og brød.

Lækker!

Opskrift: Filip Poon