Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Frokoststykkerne er bløde og saftige portionsbrød med masser af fiber, perfekte som sandwiches til udflugter. Fyld dem med en cremet kylling i karrysallat og nyd dem ude!
Ingredienser
1 pakke Frokoststykker
3 stk. tomater, i skiver
Vårsalat
Kylling i karrysallat
2-3 kyllingebryster
3 spsk. rapsolie
1 tsk. løgpulver
1 tsk. hvidløgspulver
Salt og peber efter smag
1 løg, finthakket
1 æble
1 rød peberfrugt
Ca. 1/2 purløg
2 spsk. karry
1 tsk. stødt gurkemeje
2 dl creme fraiche
3 dl mayonnaise
Tilberedning
Gør sådan her
Skær kyllingebrysterne i små stykker. Krydr kyllingen med karry, løgpulver, hvidløgspulver og salt og peber efter smag. Lad krydderierne trække ind, og steg derefter kyllingen i smør eller olie, indtil den er gennemstegt.
Finthak løg og porre. Skær æble og peberfrugt i små tern. Bland alle ingredienserne i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, karry og gurkemeje. Tilføj den afkølede kylling og smag til med salt og peber.
Fyld et lækkert Frokoststykke med karryblandingen. Top med skiver af tomat og vårsalat, og læg derefter låget på.