Frokoststykker med kylling i karrysallat
2 5 1 1 stemmer

Frokoststykker med kylling i karrysallat

Frokoststykkerne er bløde og saftige portionsbrød med masser af fiber, perfekte som sandwiches til udflugter. Fyld dem med en cremet kylling i karrysallat og nyd dem ude!


Ingredienser

  • 1 pakke Frokoststykker
  • 3 stk. tomater, i skiver
  • Vårsalat
Kylling i karrysallat
  • 2-3 kyllingebryster
  • 3 spsk. rapsolie
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • Salt og peber efter smag
  • 1 løg, finthakket
  • 1 æble
  • 1 rød peberfrugt
  • Ca. 1/2 purløg
  • 2 spsk. karry
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl mayonnaise

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Skær kyllingebrysterne i små stykker. Krydr kyllingen med karry, løgpulver, hvidløgspulver og salt og peber efter smag. Lad krydderierne trække ind, og steg derefter kyllingen i smør eller olie, indtil den er gennemstegt.
  2. Finthak løg og porre. Skær æble og peberfrugt i små tern. Bland alle ingredienserne i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, karry og gurkemeje. Tilføj den afkølede kylling og smag til med salt og peber.
  3. Fyld et lækkert Frokoststykke med karryblandingen. Top med skiver af tomat og vårsalat, og læg derefter låget på.