Kyllingtrekant med hytteost og pesto
10 minutter
3 5 1 9 stemmer

Kyllingtrekant med hytteost og pesto

Hvis der blev kylling tilovers fra gårdagens måltid er dette en perfekt måde at få et nemt og lækkert 'dag to' måltid, og samtidig få brugt sine rester. Sandwichen kan naturligvis også nydes til frokost.


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skiver toastbrød
  • 2 tsk pesto
  • 2 spsk hytteost
  • 4 kyllingefiléer, stegte og kolde
  • 100 g salatblade
  • 2 gulerødder, strimlede
  • 2 hele drueagurker, skåret i skiver på længden
  • 100 g soltørrede tomater

Tilberedning

  1. Rist brødet.
  2. Bland pesto og hytteost og fordel på halvdelen på brødene.
  3. Skær kyllingen i tynde skiver.
  4. Læg salat, kylling, gulerod, drueagurker og de soltørrede tomater ovenpå.
  5. Læg resten af brødene på som låg.
  6. Skær brødene i trekanter.