Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Gifflar + is + karamelliseret æble – så nemt og alligevel wow!
Ingredienser
Du skal bruge (til 4 portioner)
6 æbler
1 citron
2 knsp kardemommefrø
3 spsk smør
3 spsk sukker
1 liter vaniljeis
1 pose Gifflar
1 tsk kanel
4 stjernekastere
citronmelisse, ristede mandelflager
Tilberedning
Sådan gør du:
Skræl, del, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Riv citronskallen og pres saften.
Knus kardemommefrøene i en morter.
Rør 2 spsk smør og 2 spsk sukker sammen på en pande. Smelt til en lys karamel, og tilsæt æbler og kardemomme. Vend forsigtigt rundt, til æblerne er dækket af karamel og begynder at blive bløde. Tilsæt citronsaft og -skal. Stil til side.
Del Gifflar, og steg dem i resten af smørret. Vend dem derefter i 1 spsk sukker og kanel.
Læg æbleblandingen i bunden af et glas eller en skål, top med kugler af vaniljeis og de stegte, sukkerrullede Gifflar.
Pynt til sidst med citronmelisse, mandelflager og stjernekastere.