Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Gør tykke amerikanske pandekager endnu lækrere ved at blande hakkede og lækre cremede Gifflar Vanilje i dejen. Et rigtig nemt, men luksuriøst desserttip!
Ingredienser
2 1/2 dl hvedemel
1 spsk bagepulver
2 spsk sukker
1 knivspids salt
2 1/2 dl mælk
2 spsk smeltet smør
1 æg
Smør til at stege i
Ca. 9 stk Gifflar Vanilje
Fyld for eksempelGifflar Vanilje, ahornsirup, friske jordbær
Tilberedning
Gør sådan her:
Bland de tørre ingredienser til pandekagedejen i en skål og pisk derefter mælken i det smeltede smør og til sidst ægget. Pisk, til du har fået en jævn dej.
Hak Gifflar Vanilje i små stykker (ca. 1⁄4 del af en pose) og bland dem i dejen.
Smelt lidt smør i en stegepande og bag derefter pandekagerne i ca. 1 ½ minut, eller til du kan se, at dejen har ændret farve, og der kommer små bobler på overfladen, vend pandekagen og bag i ca. 1 ½ minut mere.
Server med halve jordbær, ahornsirup og pynt dit Gifflar-pandekagebjerg med heleGifflar Vanilje på toppen!