Pannkakor med Gifflar Vanilj Recept | Pågen
4 5 1 5 stemmer

Pandekager med Gifflar Vanilje

Gør tykke amerikanske pandekager endnu lækrere ved at blande hakkede og lækre cremede Gifflar Vanilje i dejen. Et rigtig nemt, men luksuriøst desserttip! 


Ingredienser

  • 2 1/2 dl hvedemel 
  • 1 spsk bagepulver
  • 2 spsk sukker
  • 1 knivspids salt 
  • 2 1/2 dl mælk 
  • 2 spsk smeltet smør 
  • 1  æg
  • Smør til at stege i
  • Ca. 9 stk Gifflar Vanilje
  • Fyld for eksempelGifflar Vanilje, ahornsirup, friske jordbær  

Tilberedning

Gør sådan her:   

  1. Bland de tørre ingredienser til pandekagedejen i en skål og pisk derefter mælken i det smeltede smør og til sidst ægget. Pisk, til du har fået en jævn dej. 
  2. Hak Gifflar Vanilje i små stykker (ca. 1⁄4 del af en pose) og bland dem i dejen. 
  3. Smelt lidt smør i en stegepande og bag derefter pandekagerne i ca. 1 ½ minut, eller til du kan se, at dejen har ændret farve, og der kommer små bobler på overfladen, vend pandekagen og bag i ca. 1 ½ minut mere. 
  4. Server med halve jordbær, ahornsirup og pynt dit Gifflar-pandekagebjerg med heleGifflar Vanilje på toppen!