Pestoägg på Levain surdegesbröd - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Pestoæg på Levain surdejsbrød

Har du endnu ikke prøvet trenden med pestoæg på en skive frisk surdejsbrød, så er det virkelig på tide! Nem og smagfuld luksus, når det er bedst. Perfekt til frokost!


Ingredienser

  • Pågen Levain
  • Grøn pesto
  • Æg
  • Olie til at stege brødet i
  • Ost til at rive over
  • Smag til med salt, peber og chiliflager

Tilberedning

  1. Start med at stege brødet i lidt olie på en pande (det kan selvfølgelig også ristes!).
  2. Kom lidt pesto på panden, spred det ud, og slå derefter et æg ud over.
  3. Steg ægget i pestoen, indtil det er så fast, som du ønsker det.
  4. Læg ægget på brødet og riv lidt ost over. Smag til med salt, peber og evt. chiliflager.