Denne opskrift er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen, og følger deres kostråd. Og så er den super lækker!
*Tunsalat
*Grillet peberfrugt
Opskrift tunsalat
Mos den drænede tun godt med en gaffel. Hak forårsløg og evt. ansjosfileter fint, og vend dem i den mosede tun sammen med kapers og mayonnaise. Smag salaten til med citronsaft og peber.
Opskrift grillet peberfrugt
Halvér peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Skær peberfrugterne i brede stykker og pensl dem let med olie. Grill dem på begge sider på en grillpande, til de falder lidt sammen og bliver bløde, ca. 5 minutter på hver side.
Sandwich
Flæk sandwichbrødet og smør den nederste del af sandwichen med mayonnaise. Læg salatblade på den underste del, og fordel tunsalaten herpå. Top med grillet peberfrugt, og luk sandwichen med den øverste del.
Energi pr. sandwich
1400 kJ (330 kcal) Kulhydrat: 40 g Fedt: 10 g, heraf mættet fedt: 1 g
Frugt og grønt pr. sandwich
Ca. 50 g