Mustig morotssoppa med ingefära & chorizo - Recept | Pågen
40 minutter
3 5 1 2 stemmer

Smagfuld gulerodssuppe

Den her gulerodssuppe er fuld af smag og billig at lave, særligt hvis du hopper over pølserne. Croutoner af f.eks. Levain eller Grødbrød gør måltidet mættende og endnu mere lækkert!


Ingredienser

  • 500 g gulerødder
  • 3 store kartofler
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg, revet
  • 30 g smør eller olie
  • 20 g frisk ingefær, revet
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • Salt og peper
  • 2 chorizo eller anden krydret pølse (halloumi smager også godt)
  • 4-6 skiver brødrester til croutoner

Tilberedning

  1. Skræl kartofler, gulerødder og løg og skær i skiver
  2. Varm smør eller olie i en stor gryde og svits løg, hvidløg, gulerødder, kartofler, spidskommen, ingefær og koriander.
  3. Hæld grøntsagsbouillon over og lad det simre uden låg i cirka 15-20 minutter, til gulerødderne og kartoflerne er kogte.
  4. Skær brød og pølse i mindre stykker
  5. Steg i olie til det får farve.
  6. Strø salt og peber over
  7. Miks suppen
  8. Servér med pølsestykker og croutoner

(kan gøres vegetarisk ved at bruge f.eks. halloumi i stedet for pølse)

Flere opskrifter med

Andre anbefaler også

Toast-æblepie Ruller med hasselnødscreme