Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Lav en piedej med brødrester og lav en lækker og klimasmart middag af det sidste i brødposen
Ingredienser
4 portioner
Grønkålsfyld:
450 g grønkål
1 løg
1 fed hvidløg
150 g fetaost
2 dl mælk
3 æg
1/2 tsk salt
1 knivspids hvid peber
Piedej:
80 g koldt smør
1/2 tsk salt
1 knivspids hvid peber
6-8 skiver valgfrit Pågen-brød. (her har vi brugt Levain)
Tilberedning
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 200°.
Hak løget
Svits løg, hvidløg og grønkål i lidt olie til grønkålen bliver blød og "synker sammen"
Bland den smuldrede fetaost i og hæld det i en pieform.
Pisk mælk, æg, salt og peber sammen og hæld det over grønkålsblandingen i pieformen.
Bag midt i ovnen til den er stivnet, ca 30 min.
Imens skærer du brødet op i centimeterstore stykker. Bland brødet med smør, salt og peber til en smuldredej. Mængden brød, du behøver, kan variere afhængig af, hvilket brød du vælger. Dejen skal være lidt klisteret men alligevel fast.
Fordel brødsmuldret över det bagte piefyld och bag ca 20 min midt i ovnen ved 225° til brødsmuldret har fin gylden farve.