Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Et herligt alternativ til en vegetarisk forret eller bare som pålæg mellem to skiver brød.
Ingredienser
1 port
100 g grønkål
1 fed hvidløg
75 g feta
1 spsk crème fraiche
3 skiver brød - evt Pågen Middelhavsbrød
Smør eller olivenolie til stegning
Tilberedning
Fjern stilken fra grønkålem og hak bladet groft.
Varm en stegepande med smør eller olivenolie. Tilsæt grønkålen og det hele fed hvidløg og steg i nogle minutter. Tilsæt et par spsk vand og lad det koge ind. Smag til med salt og peber. Fjern hvidløget og lad grønkålen køle af.
Smul fetaen i en skål. Tilsæt grønkålen og crème fraiche.
Rist brødet og lav dobbeltlag med creme imellem lagene. Del den dobbelte sandwich i fire lige store dele.