Kycklingmacka teriyaki - Recept | Pågen
4 5 1 10 stemmer

Teriyaki Kyllingesandwich

Masser af smag med minimal indsats i denne lette ret, hvor grillet brød møder kylling i en sød og stærk sauce, sammen med sprøde grøntsager. Vil dette blive din nye yndlingssandwich både til frokost og aftensmad?


Ingredienser

(1 dobbeltsandwich)
  • 2 skiver Pågen JätteFranska
  • 1 pakke kyllingfilé
  • Færdig teriyakisauce
  • Agurk i skiver (ca. 3-4 skiver)
  • Tomat i skiver (ca. 3-4 skiver)
  • 2 skiver ost
  • ½ rødløg i skiver
  • Salat
  • Sesamfrø i ønsket mængde

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Skær kyllingen i mindre stykker, steg på panden. Når kyllingen er færdig, hæld teriyakisaucen henover og steg lidt mere. Sæt til side.
  2. Smør to skiver JätteFranska på begge sider og læg dem i en sandwichgrill. Når brødet er gyldent og sprødt, læg en skive ost på hver skive og hold sandwichgrillen åben, indtil osten smelter.
  3. Læg den ene af brødene på en tallerken, top med kylling, salat, agurk, tomat, rødløg, nogle sesamfrø og eventuelt mere teriyakisauce efter smag. Afslut dobbeltsandwichen med den anden brødskive oven på.