Thai steak sandwich med Javisst
25 minutter
5 5 1 1 stemmer

Thai steak sandwich med Javisst

Når du har tiden på din side og vil servere noget virkelig godt. Så bliver denne sandwich i luksusklassen et lækkert aftensmåltid! Opskriften er udviklet af Hjerteforeningen og lever op til deres råd om sund og hjerterigtig kost.


Ingredienser

4 sandwich:

  • 4 Pågen Javisst fra Pågen
  • 1 rødløg
  • 1 dl eddike
  • 2 spsk. sukker
  • 200 g hvidkål eller grønkål
  • 1 tsk. flage salt
  • 1 tsk. sukker
  • 3 gulerødder
  • 2 små oksebøffer uden fedtkant ca. 200 g
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber
  • 1 dl hoisinsauce
  • 1 bundt koriander

Tilberedning

  1. Skær løget i ringe.
  2. Kom eddike og sukker i en lille gryde og kog op, til sukkeret er opløst.
  3. Hæld lagen over løgene og lad dem trække mens det øvrige tilberedes.
  4. Snit kålen fint.
  5. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
  6. Skræl gulerødderne og skær i tændstiktynde strimler – fx med en julienneskræller.
  7. Krydr bøfferne med salt og peber og grill på en pande ca. 2 min. på hver side, afhængig af hvor rødt du ønsker kødet.
  8. Lad kødet hvile et par minutter før det skæres i skiver.
  9. Lun brødene og skær dem igennem.
  10. Fyld med kål, gulerødder, kød, løg, hoisinsauce og koriander.

Energi pr. stk.:

1600 kJ ( 380 kcal)

Kulhydrat 54 g

Fedt 9 g, heraf mættet fedt 3 g

Frugt og grønt ca. 120 g